10 styczeń 2017

Kinder Country bez pieczenia♥♥♥ SPRÓBUJ, NIE POŻAŁUJESZ :) Składniki... 350 ml śmietanki słodkiej 30%, 250 g serka mascarpone, 250 g herbatników, 2 białe czekolady 2 mleczne czekolady, 3 szklanki płatków Nestle Kangus + garść na wierzch... Przygotowanie: Białe czekolady roztopić w kąpieli wodnej,ostudzić. 200 ml śmietany ubić na sztywno , dodać serek mascarpone, zmiksować na wolnych obrotach dolewając powoli ostudzoną białą czekoladę. Wsypać Kangusy (3 szklanki) i wymieszać łyżką. W kąpieli wodnej roztopić czekolady mleczne, ostudzić. Resztę śmietany (150ml) ubić na sztywno, dodać do ostudzonej mlecznej czekolady i wymieszać , aż składniki się połączą. Formę do pieczenia lub tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia , ułożyć herbatniki jeden koło drugiego, wlać jasną masę, wyrównać,ponownie wyłożyć herbatnikami i wylać masę ciemną. Wierzch posypać garścią Kangusów , wstawić do lodówki na ok 2 godziny. Źródło: smaker.pl

18 październik 2017
18 październik 2017
18 październik 2017
18 październik 2017
Reklama
    2011 © Copyright http://torebunia.pl

    [Regulamin] [Polityka Prywatności] [Reklama] [Kontakt] [O nas i Relacje Inwestorskie]


    Logowanie

    Wszelkie tresci w serwisie sa generowane przez uzytkownikow i wlasciciel portalu http://torebunia.pl nie bierze za nie odpowiedzialnosci. Jesli uwazasz, ze dodane tresci naruszaja jakiekolwiek prawo (w tym prawa autorskie)